VEZETÕK ÉS SZAKÉRTÕK

Munkavállalóink elégedettsége és szakmai fejlődési lehetősége Önt is meggyőzi megbízhatóságunkról, mind szakmai, mind személyes szinten. Globális jelenlétünknek köszönhetően, folyamatosan keresünk tehetségeket friss diplomás, gyakornoki vagy akár tapasztalt vezetői beosztásba is.

ELÉRHETÕSÉGEINK

00 36 1 815 3600

Tekintse meg legfrissebb állásajánlatainkat

Az Iron Mountain-nál tudatában vagyunk, hogy sikerünket kiváló alkalmazottainknak köszönhetjük. Ha úgy érzi, hogy Ön is céltudatos, siker-orientált és nem riad vissza a kihívásoktól, jelentkezzen hozzánk még ma!

Keresés

Munkatársaink Rólunk

> Nézze meg videóinkat

"Az Iron Mountain hosszútávon jövőt biztosít munkatársainak a válságos gazdasági helyzetben is."

Szakonyi András Iron Mountain Közép-Európa ügyvezető igazgató

"Az Iron Mountain-nál lehetőségem van egy multinacionális környezetben végezni a munkám, ahol hasznosíthatom a nyelvtudásom is."

Molnár Ilona Ügyfélszolgálati csoportvezető

"Mozgalmas munkám során tarthatom a kapcsolatot az Iron Mountain ügyfeleivel is."

Isaszegi Károly Szállító

"Az Iron Mountain optimálisan ötvözi egy magyar középvállalat és egy nemzetközi cég előnyös tulajdonságait."

Takács László Iron Mountain Magyarország ügyvezető igazgató

"Az Iron Mountain mindent megtesz azért, hogy kellemes környezetben dolgozzunk és támogatja személyes fejlődésünket is."

Makai Judit Business Development Executive

"I find joy in directing corporate tenders."

László Márkus European Customer Program Analyst

"Az Iron Mountain-nál nagy szabadság mellett kreatív módon oldhatom meg a kihívást jelentő feladatokat."

Wirth Tamás Customer Service Manager

"A legfontosabb dolog a precíz munkavégzés."

Takács István Irattáros

Pénzügy    

Cégünk nagy számban alkalmaz pénzügyi szakembereket, többek között számlázás, számviteli vagy adminisztrációs területen is. Ha Ön pénzügyi képzettséggel rendelkezik, kérjük tekintse meg jelenlegi ajánlatainkat vagy iratkozzon fel karrier hírlevelünkre, hogy e-mail formájában automatikus tájékoztatást kapjon üres pozícióinkról.

Marketing    

Ügyfeleink rendkívül különböző iparágakban specializálódnak, többek között pénzügyi, jogi, egészségügyi és az állami szektorban is. Egy ilyen sokszínű és változatos ügyfélkör igazi kihívást jelent marketing osztályunknak, ugyanakkor páratlan lehetőséget kínál munkavállalóinknak, hogy számtalan üzleti ágazatban szerezzenek tapasztalatot. Országtól függően foglalkoztatunk marketing, PR és kommunikációs szakembereket is. Ha szeretné megtalálni az Önnek megfelelő állásajánlatot, kérjük kattintson ide, vagy iratkozzon fel karrier hírlevelünkre, hogy értesíteni tudjuk Önt új lehetőségeinkről.

Üzletfejlesztés    

Az értékesítés növelése, az üzletfejlesztés kulcs az Iron Mountain jövőbeli sikeréhez. Tehetséges munkatársaink állandóan keresik az új, innovatív megoldásokat, hogy cégünk növekedését biztosítsák a legkülönbözőbb üzleti szektorokoban. Ha szeretne ennek a dinamikus csapatnak tagja lenni, tekintse meg legfrissebb állásajánlatainkat ebben a munkakörben.

Emberi erőforrás    

Az emberi erőforrás osztály a vállalat minden országában és minden részlegén jelen van. Õk gondoskodnak a bérezésről, díjazásról, toborzásról, utódlás megtervezéséről és a munkatársak motiválásáról. Ha szeretne egy dinamikus csapat tagja lenni ezen a részlegen, tekintse meg legfrissebb állásajánlatainkat.

Ügyfélszolgálat    

Cégünk, ügyfélközpontú szemléletével igyekszik ügyfelei számára a lehető leghatékonyabb és legegyszerűbb ügyintézést biztosítani. Ennek elérése érdekében olyan munkatársakat keresünk, akik az Iron Mountain hatékony és megbízható irányelvei szerint tudnak ügyfeleink problémáira megoldást kínálni, és kéréseiket teljesíteni. Időről-időre állást tudunk kínálni olyan munkakörökben, mint például ügyfélszolgálati képviselő, csoportvezető, vagy középvezető. Látogassa meg kereső oldalunkat, hogy megtekinthesse jelenlegi ajánlatainkat.

Információtechnológia    

A világ egyik vezető információ kezelő vállalataként, az információtechnológiai csapatunk azért felelős, hogy kreatív és innovatív technikai megoldásokat biztosítsanak a piac számára. Ennek megfelelően, ezen a munkaterületen is széleskörü lehetőségeket biztosítunk, többek között IT támogatási, projekt vezetői vagy akár vállalati technológia fejlesztői álláskörökben is.

ISMERJE MEG KOLLÉGÁINKAT

Tekintse meg, mit mondanak kollégáink munkájukról az Iron Mountain-nél >Klikkeljen ide, hogy megtekinthesse videóinkat

IRODÁINK

Tekintse meg interaktív térképünket, és szerezzen még több információt müködésünkről világszerte >Irodáink