OPERÁCIÓ

Cégünk célja, hogy ügyfeleink információit rendezzük, tároljuk, továbbá segítsük a nagy mennyiségű tárolt anyagot könnyen elérhetővé tenni, majd igény szerint megsemmisíteni. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek megbízható szolgáltatást nyújthassunk, a legkiválóbb munkaerőre van szükségünk. Lehetőséget kínálunk különböző munkakörökben például szállítóknak, operációs munkatársaknak, vagy irattárosoknak, hogy sikeres csapatunkhoz csatlakozhassanak.

ELÉRHETÕSÉGEINK

00 36 1 815 3600

Legfrissebb állásajánlataink az operáció területén

Az Iron Mountain-nál tudatában vagyunk, hogy sikerünket kiváló alkalmazottainknak köszönhetjük. Ha úgy érzi, hogy Ön is céltudatos, siker-orientált és nem riad vissza a kihívásoktól, jelentkezzen hozzánk még ma!

Keresés

Munkatársaink Rólunk

> Nézze meg videóinkat

"Az Iron Mountain hosszútávon jövőt biztosít munkatársainak a válságos gazdasági helyzetben is."

Szakonyi András Iron Mountain Közép-Európa ügyvezető igazgató

"Az Iron Mountain-nál lehetőségem van egy multinacionális környezetben végezni a munkám, ahol hasznosíthatom a nyelvtudásom is."

Molnár Ilona Ügyfélszolgálati csoportvezető

"Mozgalmas munkám során tarthatom a kapcsolatot az Iron Mountain ügyfeleivel is."

Isaszegi Károly Szállító

"Az Iron Mountain optimálisan ötvözi egy magyar középvállalat és egy nemzetközi cég előnyös tulajdonságait."

Takács László Iron Mountain Magyarország ügyvezető igazgató

"Az Iron Mountain mindent megtesz azért, hogy kellemes környezetben dolgozzunk és támogatja személyes fejlődésünket is."

Makai Judit Business Development Executive

"I find joy in directing corporate tenders."

László Márkus European Customer Program Analyst

"Az Iron Mountain-nál nagy szabadság mellett kreatív módon oldhatom meg a kihívást jelentő feladatokat."

Wirth Tamás Customer Service Manager

"A legfontosabb dolog a precíz munkavégzés."

Takács István Irattáros

Szállítás

Szállítók    

A logisztika és szállítás az Iron Mountain egyik legfontosabb részlege, hiszen az itt dolgozó alkalmazottaink felelősek azért, hogy nap mint nap ügyfeleink dokumentumait biztonsággal juttassák el a különböző Iron Mountain irattárainkból ügyfeleink helyszíneire. Hogy a logisztikai kihívásoknak meg tudjunk felelni, cégünk gyakran keres tapasztalt fuvarozókat különböző típusú jogosítvánnyal, például 7,5 tonnás engedéllyel. Ha Ön is rendelkezik megfelelő jogosítvánnyal és szeretne egy stabil alapokra épülő, globális csapat tagja lenni, Tekintse meg állásajánlatainkat.

Vezetők    

Cégünk fontosnak tartja, hogy lehetőséget biztosítson a személyes fejlődésre, előrelépésre alkalmazottai számára. Azon kollégák számára, akik megszerzik a megfelelő gyakorlatot és logisztikai tapasztalatot, mindig adódik ilyen lehetőség. Ha azonban Ön úgy érzi, hogy már rendelkezik a megfelelő képesítéssel és tapasztalattal,keressenmost legfrissebb vezetői állásajánlataink közül. Ha úgy érzi, hogy Önnek megfelelő képesítése és tapasztalata van, keressen most legfrissebb állásajánlataink között.

Raktár

Operáció    

Az Iron Mountain nagy létszámú, tapasztalt, raktárkezelő csapattal rendelkezik, így biztosítani tudunk állást többek között raktári, adatrögzítői, vagy akár adminisztratív munkakörökben is. Ha munkáját mindig a részletekre figyelve végzi, és szeretne egy sikeres, stabil csapat része lenni, tekintse meg állásajánlatunkat

Vezetők    

Cégünk fontosnak tartja, hogy lehetőséget biztosítson alkalmazottai számára fejlődésre, előrelépésre. Azon kollégák számára, akik megszerzik a megfelelő gyakorlatot és logisztikai tapasztalatot mindig adódik ilyen lehetőség. Ha úgy érzi, hogy Önnek megfelelő képesítése és tapasztalata van, keressen most legfrissebb ajánlataink között.

ISMERJE MEG KOLLÉGÁINKAT

Tekintse meg, mit mondanak kollégáink munkájukról az Iron Mountain-nél >Klikkeljen ide, hogy megtekinthesse videóinkat

IRODÁINK

Tekintse meg interaktív térképünket, és szerezzen még több információt müködésünkről világszerte >Irodáink