MIÉRT VÁLASSZA AZ IRON MOUNTAIN-T?

Az Iron Mountain-nál kiváló alkalmazottainkat valódi értéknek tartjuk, ezért fontos számunkra, hogy őket tanulmányi vagy karrier fejlesztési céljaiban támogassuk és hozzájáruljunk önmegvalósításukhoz. Kérjük klikkeljen az alábbi linkekre, hogy felfedezhesse a további indokokat, amiért érdemes az Iron Mountain-nál dolgozni.

ELÉRHETÕSÉGEINK

00 36 1 815 3600

Tanulás és fejlesztés    

Célunk az, hogy alkalmazottaink élvezzék munkájukat és érezzék, hogy tudásuk és adottságaik lévén sikereket érhetnek el karrierjük során. Cégünk elvárása nem az, hogy újonnan csatlakozott kollégáink már az első naptól mindent tudjanak, hanem hogy kíváncsiak és nyitottak legyenek új dolgok felfedezésére és a szükséges új szakismeretek megszerzésére.

Betanulás

Bármely részlegünkhöz is csatlakozik, biztosíthatjuk, hogy munkakezdése során teljeskörű oktatást kap, ami segít megismerni kollégáit, munkakörét és cégünket. Számunkra fontos, hogy minél előbb magabiztosan tudja betölteni új pozícióját és már az első napokban megalapozza későbbi sikereit.

Fejlődési lehetőségek

Alkalmazottainknak oktatást és fejlődési lehetőségeket biztosítunk. Legyen szó akár munkakörspecifikus, vezetői vagy képességfejlesztésről, felettese azon lesz, hogy Önnel közösen megoldást találjon fejlődésére, melynek segítségével megvalósíthatja akár hosszabb távra szóló karriercéljait is.

Továbbképzési lehetőségek

Cégünk igyekszik a betöltött pozíciójának megfelelő technikai vagy szakmai továbbképzési céljait is igény szerint támogatni.

Díjazás    

Jutalmazási rendszerünkkel a teljesítményt elismerve motiváljuk munkatársainkat arra, hogy hozzájáruljanak az Iron Mountain sikeréhez és támogassuk őket céljaik megvalósításában. A versenyképes fizetés mellett, személyes teljesítménytől függő bónusz rendszer lehetőségét kínáljuk kollégáinknak. Az Iron Mountain által kínált választható juttatási rendszer pedig lehetővé teszi,hogy munkatársaink kiválaszthassák a saját vagy családjuk igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Globális cégünk    

Információ menedzsmenttel foglalkozó cégünk adattárolási és adatkezelői szolgáltatásairól híres. Tapasztalatunknak, odaadásunknak és stabilitásunknak köszönhetően az Iron Mountain a szakma egyik legmegbízhatóbb nevévé vált. A világszintű sikert elkönyvelő üzletünk, több mint 1000 helyszínen és 39 országban van jelen, továbbá 140.000 ügyfele között, megtalálható az FTSE Top 100 cégének 85%-a. Az alapítás óta, amikor Herman Knaust 1951-ben a gombatermesztő barlangja átalakításával létrehozta az USA első földalatti adattároló barlangját, majd megalapította cégünket, rendkívüli fejlődésen mentünk keresztül, mely azóta is töretlen.

Munkatársaink    

Az Iron Mountain-nál teljes tudatában vagyunk, hogy alkalmazottaink cégünk legnagyobb értékei. Több, mint 21.000 alkalmazottnak biztosítunk munkát a világ minden táján, akik az Iron Mountain irányelveit, melyek a biztonság, teljes ügyfél-elégedettség, őszinteség, becsületesség, számonkérhetőség, cselekvésközpontúság és a csapatmunka, elkötelezetten követik.

LEGFRISSEBB ÁLLÁSAJÁNLATAINK

Cégünk a karrierlehetőségek széles választékát nyújtja! Találja meg Ön is a megfelelő pozíciót! >Legfrissebb állásajánlataink keresése

ISMERJE MEG KOLLÉGÁINKAT

Tekintse meg, mit mondanak kollégáink munkájukról az Iron Mountain-nél >Klikkeljen ide, hogy megtekinthesse videóinkat